Over Mij

Over Mij

Hi ik ben Nicole, geboren en getogen in Nederland, en ik heb altijd al een onstilbare honger gehad naar ontdekking en avontuur.​

barcelona
sevilla

Welkom bij Spaansestad.nl! Ontmoet Nicole, een gepassioneerde reiziger met een diepe liefde voor het prachtige land van Spanje en al haar betoverende steden.

Nicole, geboren en getogen in Nederland, heeft altijd al een onstilbare honger gehad naar ontdekking en avontuur. Haar reis naar de charmes van Spanje begon met een enkele stap, maar groeide al snel uit tot een levenslange affaire met dit adembenemende land.

Nicole’s fascinatie voor Spanje begon in haar tienerjaren toen ze voor het eerst de levendige straten van Barcelona verkende. Het bruisende leven, de kleurrijke architectuur en de rijke geschiedenis van de stad lieten een onuitwisbare indruk op haar achter. Sindsdien heeft ze haar liefde voor Spanje verder verkend, van de bruisende metropolen tot de rustige kustdorpen en alles daartussenin.

Als reisliefhebber heeft Nicole een scherp oog voor de verborgen pareltjes en lokale ervaringen die elke stad uniek maken. Ze deelt graag haar insider tips en aanbevelingen om jouw reis naar Spanje onvergetelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar de beste tapasbar in Sevilla, een rustig strand in Mallorca, of een adembenemend uitzicht op de bergen vanuit Granada, Nicole heeft de kennis en passie om je te begeleiden.